Τιποτα δεν παραγει περισσοτερη σπαταλη απο οσο ενα κλειστο μυαλο !

 


Η σπαταλη δεν ειναι μονο σε αυτα που εχουμε αλλα και σε αυτα που θα μπορουσαμε να αποκτησουμε ! Οι πεποιθησεις μας , οι φυτεμενες λανθασμενες ιδεες για τον κοσμο μας , για το τι αξιζει στον εαυτο μας , ποσο πρεπει να ακουμε τους αλλους , να τους φοβομαστε η οχι …μας εχουν στοιχισει ..την αλλαγη της ζωης μας πολλες φορες και αυτο ειναι η μεγιστη σπαταλη !

Οταν ξεκινησα το δικτυο υγειας αναγκαστικα επρεπε να πω λιγα , ακομα ειμαι αναγκασμενος να λεω οσα μπορουν να με προφυλαξουν απο δυναμεις και συμφεροντα που ενοχλουνται παρα πολυ οταν τους κοβεις τον πελατη!

Και η εταιρια ακολουθει το μοντελο αυτο , ειναι φειδωλη και παει μεχρι εκει που θα μπορει να ειναι ασφαλης !

Στο πρωτο καλεσμα χρησιμοποιησα ενα εμαιλ για να ενημερωσω , ακομα αυτο χρησιμοποιω..το εμαιλ αρχιζει ετσι… Σε ολα μου τα αρθρα για το θεμα προστασιας μιλησα για το μυστικο 100δων γιατρων στην Ευρωπη , μυστικο σημαινει οτι κατι ειναι και κεκαλυμενο , αλλο φαινεται αλλο ειναι , αλλο λεει και + αλλα κανει ! Οταν λες την απολυτη αληθεια σε εναν κοσμο που εκπαιδευσε ανθρωπους να εχουν ξεχασει ιδανικα, αξιες, αναγκες κοκ …τοτε ειναι σιγουρο οτι θα συναντησεις πολλους απο αυτους που ζουν ..στον παραμυθενιο κοσμο του στυλ τα γνωριζω ολα και εμενα δεν μπορει να με πιασεις κοτσο ..ενω σε ολη του την ζωη ειναι ενα τεραστιο θυμα !…

Κλωτσανε την τυχη τους οι ανθρωποι , την υγεια τους , τις ευκαιριες της ζωης τους..και εχουν πληρη επιγνωση οτι εχουν κανει το σωστο …χωρις να γνωριζουν την μεγιστη σπαταλη που μολις διεπραξαν !!..

Αρκετοι που διαβασαν το πρωτο εμαιλ που δινω σε ολους σχηματισαν την γνωμη του πονηρου ανθρωπου μη εχοντας την δυναμη να διαχειριστουν την αληθεια …ειμαι σιγουρος οτι οι ιδιοι αυτοι ανθρωποι ειναι αυτοι που ειναι οι μονιμα κοροιδευμενοι απο το συστημα ..αλλα οι ιδιοι θεωρουν οτι ειναι οι σωστοι…για μενα ειναι τα μονιμα σωστα πελατακια του συστηματος .. που δεν θα ξεφυγουν ποτε !

Για αυτους λοιπον που νομιζουν οτι καταλαβαν και ειπαν ..αα απατη και φυκια για μεταξωτες κορδελες …αφηνω αυτη την παρουσιαση και τους λεω το να εισαι αποφασισμενος να καψεις την ζωη σου απο της πεποιθησεις σου ειναι δικαιωμα σου το να με κρινεις απο το φοβο των εμπειρων της ζωης σου και το καηκα στο χυλο φυσαω και το γιαουρτι δεν ειναι δικαιωμα σου !….650 ατομα ηδη ειναι οι μαρτυρες σε αυτα που ακομα και η εταιρια δεν λεει , ουτε γραφει ..ουτε ουτε ..! Για να δουμε λοιπον τα φυκια μαζι ..!

Online Lavylites by Nikolaos Gonos

Οποιος μπορει να δει την ευκαιρια ζωης που του παραουσιαζεται αυτη την στιγμη να μου στειλει μηνυμα στο email katohika@gmail.com με ενδιαφερει η θεραπεια και το δικτυο ! Απο την αλλη εισαι ελευθερος να συνεχισεις την σπαταλη σου ..απλα επειδη μεσα σου νομιζεις και δεν γνωριζεις!

0 Σχόλια