LAVYLITES VITA PENTA LADY GUMMIES

 


 Συμπλήρωμα διατροφής, gummy βιταμίνες που περιέχουν φυτικά έλαια, μέταλλα, βιταμίνες, με ζάχαρη.


Οι γυναίκες και οι άνδρες έχουν διαφορετικές ανάγκες σε βιταμίνες. Το γυναικείο σώμα απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή στα πολλά διαφορετικά στάδια της ζωής. Η διατήρηση της υγείας των γυναικών και της ηλικίας ομορφιάς τους, οι εμμηνορροϊκοί κύκλοι, η εγκυμοσύνη, η εμμηνόπαυση και η οστεοπόρωση που σχετίζονται με τα γήρατα απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή και αυξημένη πρόσληψη βιταμινών και μετάλλων.


Οι gummy βιταμίνες για τις γυναίκες VitaPenta Lady, υποστηρίζουν όλα αυτά επειδή περιέχουν βιταμίνες και μέταλλα που βοηθούν τις κυρίες σε όλα τα στάδια της ζωής.

Η βιταμίνη Α βελτιώνει κατά κύριο λόγο την υγεία του δέρματος και είναι σημαντική στη θεραπεία των οφθαλμικών προβλημάτων.


Η βιταμίνη Β, η οποία περιλαμβάνει τις βιταμίνες Β1, Β2, Β3, Β6, είναι κυρίως υπεύθυνη για τις μεταβολικές διεργασίες του σώματος, την παροχή ενέργειας, την υγεία του εγκεφάλου και ακόμη και την ψυχική μας ευεξία!


Η Β12 είναι μια απαραίτητη βιταμίνη για μεσήλικες γυναίκες, η οποία αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας, αποτρέπει την ανάπτυξη αναιμίας και μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιαγγειακών παθήσεων.
Το φολικό οξύ είναι μια από τις πιο σημαντικές βιταμίνες για τις γυναίκες που σκοπεύουν να αποκτήσουν παιδιά ή περιμένουν παιδί.


Η βιοτίνη είναι μία από τις πιο σημαντικές βιταμίνες ομορφιάς. Βοηθά στην καταπολέμηση της τριχόπτωσης, του δέρματος και των προβλημάτων των νυχιών.


Η βιταμίνη C παίζει ουσιαστικό ρόλο στην αναγέννηση των κυττάρων, στη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και στην υγεία του αγγειακού συστήματος.


Η βιταμίνη D παίζει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση υγιών οστών και υποστηρίζει επίσης την απορρόφηση του ασβεστίου.


Η βιταμίνη Ε είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που προστατεύει τα κύτταρα από την καταστροφή και από ορισμένες χρόνιες ασθένειες, ενώ τα βοηθά να επουλωθούν και υποστηρίζουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα.


Ο ψευδάργυρος είναι ένα βασικό μέταλλο της περιόδου μετά την εγκυμοσύνη και της εμμηνόπαυσης.
Το χρώμιο παίζει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση των ιδανικών επιπέδων σακχάρου στο αίμα.
Το ιωδιούχο κάλιο είναι απαραίτητο για τη βέλτιστη παραγωγή θυρεοειδικών ορμονών και για την ορθή λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα.


Το σελήνιο παίζει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση υγιών μαλλιών και τριχωτού της κεφαλής.

Συνιστώμενη δόση για ενήλικες: 2 τεμx/ημέρα.

0 Σχόλια